fbpx

ELHO ® Pure Beads Small Ø 40 (Pebble Pink) met Asplenium Parvati

De ELHO © Pure Beads pot komt uit de beeldschone Pure collectie en is geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en de hedendaagse architectuur. Deze pot in de kleur Pebble Pink wordt geleverd met een Asplenium Parvati, een fijne, aparte varen met een heel leuk klein blaadje. Het blad is diepgroen en glimt een beetje en voelt stevig aan. Deze varen voelt zich op veel plekken thuis. Varens kun je het beste in de (half)schaduw zetten. De plant wil vaak water, zodat de grond waar hij in staat altijd vochtig is – maar niet nat.

104.92

ELHO ® Pure Beads Small Ø 40 (Pebble Pink) met Asplenium Parvati

104.92

Ook leuk in combinatie met...

  Beschrijving

  Geniet van mooie planten binnen en buiten met de ELHO ® Pure Beads. Het ronde, zachte, organische design van deze pot past perfect in elke interieur en tuin. De ultieme bloempot voor binnen en buiten. De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is makkelijk te verplaatsen omdat deze licht in gewicht is. De Pure Beads bloempot is makkelijk schoon te maken, weer- en vorstbestendig en kan tegen een stootje.
  Deze pot komt uit de beeldschone Pure collectie van ELHO en is geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en de heden.
  Deze pot in de kleur Pebble Pink wordt geleverd met een Asplenium Parvati, een fijne, aparte varen met een heel leuk klein blaadje. Het blad is diepgroen en glimt een beetje en voelt stevig aan.

  Extra informatie
  hoogte

  55

  potmaat

  39,2

  Dit gebeurt na jouw bestelling.

  We bezorgen jouw kamerplanten binnen 72 uur in de woonkamer, op de werkplek of het kantoor.