fbpx

Decorum Zamioculcas in Elho Brussels Round sierpot (zwart)

Er kan maar weinig misgaan bij de verzorging van een Zamioculcas. Het is een erg sterke plant die je overal in huis kunt neerzetten, in lichte of donkere ruimtes

37.03

Decorum Zamioculcas in Elho Brussels Round sierpot (zwart)

37.03

Ook leuk in combinatie met...

  Beschrijving

  Er kan maar weinig misgaan bij de verzorging van een Zamioculcas. Het is een erg sterke plant die je overal in huis kunt neerzetten, in lichte of donkere ruimtes. Ideaal dus! En het geeft niets als je de Zamio een keer vergeet water te geven, want eigenlijk houdt hij meer van droogte dan van nattigheid. Gemakkelijk te verzorgen dus.
  Geniet van deze moderne klassieker!

  Extra informatie
  aboutgrower

  Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

  verzorgingstips

  Halfschaduw, geen direct zonlicht.
  Ideale temperatuur 18-22 ºC.
  Geen overtollig water in de pot / schotel laten staan.
  's Zomers 1x per maand bemesten.
  's Winters 1x per 2 maanden bemesten.

  hoogte

  90

  potmaat

  22

  Dit gebeurt na jouw bestelling.

  We bezorgen jouw kamerplanten binnen 72 uur in de woonkamer, op de werkplek of het kantoor.